Veldi Cukrászat
  • 2040 Budaörs, Budapesti út 128.
  • Hétfő-Vasárnap: 10:00 - 19:00
  • +36(20)/562-7245, +36(23)/952-060
  • info[kukac]veldi.hu

Fagylaltjaink

A fagylaltok szerelmesei vagyunk, ezért mindig arra törekszünk, hogy különösen finom ízeket készítsünk. Valódi, kézműves fagylatjaink (stabilizátoron kívül) hozzáadott mesterséges anyagokat nem tartalmaznak, és csak és kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek, akárcsak variegátóink. Csap Szabolcs cukrász által fejlesztett, és az évek során tökéletesített, egyedi receptekkel dolgozunk, melyek a tradicionális és modern ízvilágot egyaránt tükrözik. Receptjeink sikerét alátámasztják a fagylalt versenyeken elért eredményeink:

  • 2014 Év Fagylaltja verseny: Ezüst érmes - Túró fagylalt
  • 2017 Év Fagylaltja verseny: Közönségdíjas – Barackos túróspite fagylalt

A jó fagylalt készítéshez három dolog szükséges: jó alapanyag, szakma iránti szeretet és elkötelezettség, valamint a minőségi fagylaltfagyasztó gép. Utóbbi nélkülözhetetlen a kiváló állag eléréséhez, ebben van segítségünkre a nagymúltú Cattabriga gyár gépe, ennek köszönhetően lesz igazán krémes a fagylalt.

Állandó fagylaltjaink:

Csoki, Vanília, Puncs, Kókusz, Túró, Málna, Eper, Citrom, Tiramisu, Pisztácia, Kávé, Karamell, Fahéj, Sztracsatella, Mák

Ezeket egészítjük ki változóan az alábbi listából:

Rizs, Tejbegríz, Barackos túróspite, Dió, Gesztenye, Oroszkrém, Eszterházy, Banán, Fahéjas alma, Bécsi linzer, Törökméz, Kivi, Kinder, Mangó, Sárgabarack, Erdeigyümölcs, Zserbó

veldi

nyáron

pedig

egy

cukrászat